English
Domov Infa Storitve Ekipa Naša razmišljanja

Zadnje objave

Članek o nastopu Davida Plouffea na Digital kongresu v Gradcu

September 23rd, 2009 • By: Ines Vrenko Peruško

Članek Finance, 10.06.2009

Hello world (ali kako je “kovačeva kobila” dolgo čakala na svojo spletno stran)

March 29th, 2009 • By: Ines Vrenko Peruško

Hello world!

Bo že držalo, da je kovačeva kobila največkrat bosa in da pogosto ostane bosa še takrat, ko drugim pomaga do čevljev. Tako se je pisala tudi zgodba s spletno stranjo podjetja Infa.

Letno poročilo – nujen »nebodigatreba« ali enkratno komunikacijsko in prodajno orodje?

March 25th, 2009 • By: Ines Vrenko Peruško

V velikih gospodarskih družbah (vedno pogosteje pa tudi v srednjih ali manjših podjetjih) je konec decembra in v začetku januarja posebej živahno. Ne le zato, ker se finančno in računovodsko zaključuje preteklo leto in dokončujejo načrti za novo, ampak tudi zato, ker se začenjajo priprave za letno poročilo. Medtem ko ga eni razumejo zgolj kot izpolnitev formalnih zakonskih zahtev (saj ga za delniške družbe predpisuje Zakon o gospodarskih družbah), drugi kot nujo, ker tako zahteva matična družba ali se je tako pač odločilo vodstvo podjetja, pa tretji pa v njem vidijo predvsem odlično marketinško in prodajno gradivo. V prispevku pišemo o najbolj pogostih težavah, s katerimi se v podjetjih srečujejo pri pripravi letnih poročil, ter podajamo nekatere nasvete, ki temeljijo na naših izkušnjah.

Ko potrka kriza, komunicirajmo (drugače)!

January 27th, 2009 • By: Ines Vrenko Peruško

(članek je bil v krajši obliki objavljen v reviji PRnaKvadrat, ki jo izdaja Slovensko društvo za odnose z javnostmi; št. 9 od dne 5. marec 2009) Kljub deljenim mnenjem – medtem ko večina v novem ameriškem predsedniku vidi upanje, mu nekateri očitajo pomanjkanje ekonomskih in zunanjepolitičnih izkušenj – so si vsi enotni, da je s […]Infa svetovanje
Štihova ulica 14
1000 Ljubljana
Slovenija


© 2008-2009 Vse pravice pridržane.


Kontakt


info@infa.si