English
Domov Infa Storitve Ekipa Naša razmišljanja

Ines Vrenko Peruško

Ines Vrenko PeruškoUstanoviteljica podjetja Ines Vrenko Peruško prinaša 10 let izkušenj na področju internega komuniciranja, poslovnega obveščanja (business intelligence), marketinga in marketinških raziskav.

Poleg tega se že vrsto let ukvarja s prevajanjem specializiranih poslovnih besedil predvsem za naročnike v bančništvu, finančni dejavnosti in informacijski tehnologiji.

Ines je leta 1998 diplomirala na Fakulteti za družbene vede Univerze v Ljubljani (smer politologija, mednarodni odnosi), nato pa nadaljevala magistrski študij mednarodne ekonomije na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani. Leta 2001 je prejela prestižno »Ron Brown« štipendijo ameriške vlade za podiplomski študij v ZDA. Magistrirala je leta 2002 na programu MBA na Simmons College School of Management v Bostonu, ZDA.

S svojimi znanji in izkušnjami ter življenjskim slogom Ines zagotavlja interdisciplinarnost in širino pogleda na probleme, ki jih rešuje. Naročniki in sodelavci pri njej najbolj cenijo iznajdljivost, predanost, odlične komunikacijske sposobnosti ter sposobnost vživljanja v  poslovne probleme naročnikov.

Ines je članica več profesionalnih združenj in organizacij, med drugim:

  • Slovensko društvo za odnose z javnostmi
  • Hrvaško združenje za odnose z javnostmi
  • Slovensko društvo za marketing
  • Society for competitive intelligence professionalsInfa svetovanje
Štihova ulica 14
1000 Ljubljana
Slovenija


© 2008-2009 Vse pravice pridržane.


Kontakt


info@infa.si